Dags för VFU

Examinationsveckan avklarad med alla examinationer godkända! Det var en hektisk vecka och en stressig tid innan då allt ska bli klart nästan samtidigt men nu är det gjort och jag känner mig mycket lugnare i sinnet hehe. Samba har hamnat sist på prioriteringslistan tyvärr men vila är bra då och då så det är lugnt. Jag lägger aldrig in planerade viloperioder just på grund av detta, att det blir oplanerade vilor regelbundet ändå. Men nu ska det finnas tid igen (hoppas vädret inte sätter stopp dock, idag snöade det och Samba har inga broddskor än hehe).

Kongur var sååå fin när jag gjorde demon så det är lite tråkigt att inte fortsätta träna honom mer. Jag får hålla mig till efter jul, då ridkursen drar igång och vi har två träningshästar var under hela terminen! Då ska vi bland annat rida kür och tävla. Jag ska ha Kongur då som fyrgångshäst och möjligtvis Vaena som femgångshäst.

Innan dess är det VFU! Jag börjar med den imorgon måndag och jag är hos Gummi igen, samma ställe som i våras. Jag har ridskolan där på onsdagar (och nu torsdagar då klasskompis Elsa som vanligtvis har dom åker till Island på VFU), det ligger nära så jag slipper flytta med hund och häst och framför allt så trivdes jag där och lärde mig mycket! Så det blir perfekt att bygga vidare på de kunskaper jag fick därifrån i våras. Gummi har massor av kunskaper och erfarenheter att lära sig av.

Idag ska jag ta det lugnt och laga mat så jag slipper det i veckan. Jag tänkte rida Samba men det har snöat och är hårt i backen så vill inte rida ute, ridhuset är bokat hela dagen. Får bli imorgon helt enkelt 🙂

Kom ihåg att det är fritt fram att ställa frågor om vad som helst! Jag svarar gärna. Jag finns också på instagram @islandsfanny och @fannysislandshastutbildning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *