Oktober

Som gjorde entré med snö och blåst.

Men då är det tur att vi har ridhus. Jag red ett kort pass på Samba och sedan hade vi lektion för Camilla med demo-hästarna. Jag ville rida trav på Kongur då jag tycker att jag är ganska ”dålig” på att rida trav. Jag töltar hellre 😉 Vi tränade på övergångar och att ha kvar samma häst i traven som i skritt. Mitt i lektionen slängde jag ur mig att vi måste träna på sluta någon gång då jag tycker det är svårt, så då gjorde vi det på en gång. Tillslut fick jag till några steg åt båda hållen vilket var roligt att få till. Lektionen var bra då jag tycker att jag hittade fler knappar på Kongur och lärde mig mer om hans styrkor, svagheter och hur jag bäst rider honom.

Efter det åkte jag hem och har sedan dess från och till försökt förbereda inför ett seminarium vi har i företagsekonomi på torsdag. Det går SÅ trögt och jag blir så frustrerad på mig själv! Jag vet ju dock att jag alltid får sakerna gjorda men det skulle ju vara bra mycket bättre att göra det lite mer effektivt 😉 Men men, alla fungerar vi olika.

Det har också löst sig med bil äntligen och jag har nu en pålitlig bil igen. Rena rama lyxen att ha fem dörrar, fyrhjulsdrift, dragkrok och AC när ”mina” tidigare bilar inte haft något av det hehe.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *