Ny professor

I fredags välkomnades Eyolfur Isolfsson till wången, ingen mindre än vår tredje adj. professor i ridkonst och den allra första för islandshäst! Häftigt 🙂

Han hade kurs i helgen som jag tittade lite på. Jag hade HAV i helgen, alltså stalljour så jag hängde kvar lite extra på skolan. Har ridit några svängar på Samba och Kongur som är så roliga att rida! Sista passet på Samba var suuperbra och hon gick riktigt fint, men orkade inte så mycket tyvärr då vi var i ridhuset där underlaget nyss är utbytt och inte hunnit sätta sig ännu, så det är ganska tungt. Men det är bra träning det med 🙂

Den här veckan är det seminarie i didaktik och jag måste verkligen jobba på några uppgifter i både didaktik och företagsekonomi. Därför blir det ett snabbt inlägg här så jag hinner läsa på lite innan dagens föreläsning som börjar klockan ett.

Från gårdagens tur på travbanan med Kongur.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *