Vecka 37

Mycket roligt den här veckan! 🙂

Måndag: Länk med Ullis, förberedelser för tävling och stresshantering.
Jag och Mimir tog en ordentlig sovmorgon och vaknade halv tio, han är en riktig myshund och jag får dra upp honom varje morgon 😉 Ska longera eller rida Samba om jag hinner, hon ska få spa-behandling av en i årskurs två som är equiopat. Ska hämta ett paket och handla.

Tisdag: Ridning på ovalbanan på Gambri med Camilla. Samba longeras, mest för att hon inte ska samla på sig för mycket energi som hon kan göra.

Onsdag: Longera Samba. Lämna in första FEK-uppgiften där vi ska skriva om vem vi vill vara som företagare. Eventuellt rida skolhäst.

Torsdag: Lektion för gym 1 på morgonen. Därefter ridning på Gambri på ovalen med Camilla, SLU ska samtidigt filma till en video om antagningsprovet. FEK – företagsekonomi på eftermiddagen, länk. Rida Samba.

Fredag: Clinic för HUL – hästsportens unga ledare. Jag och Elsa ska visa och prata om islandshästens gångarter på Gambri och Thengill. Efter det ska dom få rida islandshäst och prova på gångarterna 🙂 Rida Samba.

Lördag och Söndag: Tävling på Gambri, T8 och V5. Vi i hipp 3 (alla två av oss) ska tävla för att känna efter hur vi fungerar på tävlingar, vårterminen ska vi tävla en del då det ingår i ridkonsten. Lördag kväll är det välkomnande från HAS, det blir roligt! Ska rida Samba om jag orkar och hinner, annars longera.

Älskar den här bilden som Elsa tog på mig, Mimir och Samba igår!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *