Sista året

Något hejdå-över-sommaren-inlägg blev det visst inte. Jag åkte hem och datorn har dammat sedan dess! Nu är jag i Alsen igen sedan en vecka tillbaka, vi har haft välkomstmys med de nya ettorna, första HAS-mötet är avklarat, didaktik-kursen är igång och företagsekonomin börjar på fredag. I period ett har vi bara de två kurserna, men det verkar bli fullt upp ändå. Redan nästa fredag ska jag och Elsa hålla i en clinic för hästsportens unga ledare och samma helg ska vi tävla varsin skolhäst på Gneisti open som hålls på Wången. Idag är det lära-känna aktiviteter hela dagen men det går en mini-epedemi av förkylning här så jag måste tyvärr hålla mig hemma. Ikväll drar ridskolan igång så jag måste ha lite röst kvar så barnen hör mig 🙂

Sommaren har varit bra och jag har landat efter mitt andra år på utbildningen. Jag och Samba jobbar på i vår egen takt och har haft många trevliga skogsturer på våra underbara ridvägar hemma. Vi red också en kurs för Haffi Gislason som var precis vad jag behövde, jag fick med mig mycket inspiration och motivation hem.

Den här sommaren har jag också fått en dröm uppfylld, eller ja jag uppfyllde den själv. Jag köpte nämligen en storpudelvalp som är helt perfekt! Han fick heta Mímir och växer så det knakar.

Nu kör vi, sista året! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *