Examinationsvecka…

…inleds imorgon. Jag har bara tre och det är inte så mycket att förbereda inför det. Gjorde precis klart min powerpoint till VFU-redovisning. Spenderar alltid alldeles för mycket tid på powerpoints, skulle kunna bli klar på en tredjedel av tiden men jag gillar att pyssla med det så det blir snyggt hehe. Utöver redovisning så har vi examination del 2 inför ridlärare 1 (del 1 gjorde vi innan VFU’n) och ett seminarie kopplat till våra VFU-platsers ridskoleverksamheter.

Samba har raket(!!)energi just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen haha. Hon har känts lite styv de senaste passen men nu har vi gjort några ordentliga dressyrpass vilket jag tycker har hjälpt. Idag ska hon få springa av sig i ridhuset så jag kan rida ut i veckan utan att riskera atombombs-detonation 😉

Nu måste jag handla då jag inte har något vettigt kvar att laga mat av hemma. Ikväll är det avtackning av treorna, vad det blir vet nog ingen men trevligt blir det säkert 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *