Tillbaka till datorskärmen

Innan VFU’n så var det ju seminarieuppsatsen som tog upp den mesta tiden, med lite ridning på sidan av typ. Enligt telefonens stegräknare så snittade jag på några tusen steg om dagen. Under VFU’n har det sällan varit färre än 15000 steg hehe. Mitt rekord under en dag blev 37972 steg 😉 Nu är det tillbaka till de där fåtal tusen stegen (om ens det) då VFU-rapport ska skrivas. Den här kvällen har jag även spenderat med lite företags-fix, nu är det registrerat och klart! Det känns spännande men lite nervöst såklart över att få allt rätt. Jag kommer nog in i det så småningom 🙂

Tre snygga grabbar från VFU’n:

Den här veckan är det inget schemalagt då det är meningen att vi ska skriva på rapporterna nu. Imorgon och på torsdag har jag ridskolan sista gångerna för terminen, avslutningen var förra veckan men det är igenridningsgrupper nu. Nästa vecka har vi kurs- och programutvärderingar samt några examinationer/redovisningar. Vi är klara på onsdagen men jag stannar här till helgen, då planen är att åka hem då för ”sommarlov”!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *