Sista veckan

Åååå vilket härligt väder! Sol och 20 grader varmt har vi haft hitills den här veckan. Tänkte inte att solen skulle ta men det var naivt gjort av mig då jag nu har en fin fyrkantig bränna på armarna, piké, handskar och armarna intill sidorna hela dagen 😉 Molnen ska komma tillbaka nu dock och (förhoppningsvis) föra med sig regn. Efter förra sommaren är det svårt att klaga på det!

Nu är det bara tre (!) dagar kvar av VFU’n. Galet vad fort det har gått! Det har varit jättenyttigt och jag har verkligen trivts superbra. Kommer bli tomt att bara ha en häst att rida nu på flera månader framöver, främst kommer jag sakna Dilja lite som blev den obligatoriska favoriten när man jobbar i stall hehe. Superrolig att rida och enkel, vänlig personlighet.

Samba har jag börjat beta så ofta jag hinner så hon vänjer sig. Vi ser fram emot de mångsidiga fantastiska ridvägarna som finns hemma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *