Vill ha mer VFU!

Inte supermycket att skriva om, då veckorna ser ganska lika ut varandra nu 🙂 Börjar dock få lite separationsångest såhär efter tre och en halv vecka, trivsam gård att vara på och hästar att rida och utvecklas med! När VFU’n är över så blir det lite hästbrist för min del jämfört med nu 😉

Jag har fem hästar som jag rider nu under min VFU: en som rids in nu som är suuuuperfin (ska allt skryta om att jag hjälpte till med den 😉 ) tre som är inridna och ska vidareutbildas och en sexåring som också ska vidareutbildas. En av hästarna är mitt VFU-projekt men alla fem är en bra förberedelse för C-tränarprovet som jag förhoppningsvis ska ta i höst! 🙂

Vi har som resten av Sverige haft suuuperfint väder, varmt och härligt! Idag har det dock regnat men jag vågar inte klaga på regn än med tanke på förra sommaren. Håller alla tummar på att det inte blir som då!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *