Sök!!

Solsken hela veckan, underbart! VFU vecka 3 1/2 klar (började på en onsdag) och det går så fort, vips så är det sommar snart.

På måndag är det sista anmälningsdag för hippologprogrammet! Självklart så tycker jag att du som har minsta tanke på det ska söka 😉 Man kan alltid tacka nej, och jag rekommenderar verkligen att söka och göra antagningsprovet! Det är en bred utbildning inom hästbranchen som öppnar många dörrar oavsett om du vill jobba teoretiskt eller praktiskt. Det utvecklas också hela tiden och spännande saker är på gång, önskar nästan att jag kunde börja nu för att vara med på allt 😉

Vi studenter svarar gärna på frågor, om vad som helst. Mig kan man fråga genom en kommentar här på bloggis eller meddelande på instagram (@islandsfanny). Även facebook om du har mig där eller mail fanny.kristoffersson@wangenelev.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *