Nystart

VFU’n går bra! Rutinerna fick jag ordning på de första två dagarna så det är skönt att ha överstökat 😉 Det märktes dock att de sista veckorna spenderats sittandes framför datorn, då kroppen fick sig en chock efter stalljobbet haha. Nu har den vant sig 🙂 Idag har jag ridit/suttit på tre unghästar, longerat en och ridit två ”vuxna” hästar. Känns bra att få samla på sig ridning i kroppen och använda kunskaper från skolan på en annan nivå och bredda dom lite.

Samba har jag ridit ute två dagar nu helt utan spänning och det är så skönt! Hon har varit så spänd innan och jag har inte lyckats rida henne ut ur spänningen och det har blivit en ond cirkel. När jag var hemma så var hon ju hos sin uppfödare på lite speed-träning och det känns som att vi båda har fått en liten nystart och nu kan mötas och jobba oss framåt igen.

Nu måste jag laga mat! Det är så ljust ute så jag tror att klockan är tidigare än vad den egentligen är hehe.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *