VFU

Jag är i Jämtland igen efter ett litet hembesök och har hunnit ha praktik i tre dagar. Jag är hos Gummi Einarsson som håller till ca en mil härifrån så det är skönt att kunna bo kvar och ha kvar Samba här.

Praktiken har börjat bra och med tanke på hur fort de tre första dagarna gick så lär resterande åtta veckor svischa förbi! Det är stalljobb såklart; mockning, packa hö och ta ut och in hästar från hagen. Utöver det så är det några unghästar som ska ridas in/sättas igång efter vila och jag har fått rida tre äldre hästar också. De första turerna har Gummi ridit med mig ut och hjälpt mig hur jag ska rida vilket är superbra.
Har numera även ridskolan på torsdagar utöver onsdagar som jag haft innan, den är ju på samma ställe 🙂

Nu ska jag iväg på lite roadtrip och hjälpa en hämta en unghäst. Planen är även att hämta hem Samba som varit på sitt hemmaplan samtidigt som jag var på mitt 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *