Slut på period 3

Nu så, är allt klart! Har en vag känsla av att inte veta vad jag ska göra av all tid nu när jag pluggat klart det som finns att plugga på 😉 Bara att invänta resultat nu.

Imorgon åker jag hem till dalarna under några dagar för att träffa familjen. Roligast blir det såklart att träffa systerdotter Sally som lärt sig gå sedan jag såg henne sist! Samba är under tiden på sin hemmaplan (där hon föddes alltså) och rids av uppfödaren. Det blir nog en bra motivationsboost för både mig och Samba att få en skjuts i rätt riktning efter att ha jobbat på själva ett tag. Det är ju så lätt att fastna i samma spår!

Jag åker tillbaka på tisdag nästa vecka och börjar praktiken på onsdag. Jag blir ju kvar i Jämtland så det känns inte så mycket att det snart är praktik när jag bor kvar hemma och så, men det ska bli roligt och utvecklande! Jag kommer vara hos Gummi Einarsson som håller till bara någon mil från Wången, det är där jag jobbar på ridskolan. Jag känner mig peppad och motiverad 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *