Favoritsyssla

Jag och Elsa har delat upp jouren så att jag tar morgon och lunch och hon eftermiddag och kväll. Det är så mysigt och rofyllt att vara själv i stallet på morgonen, gymnasieeleverna har ju lov så det är väldigt lugnt på hela anläggningen. Min favoritsyssla i stallet är att mocka, det jag minst gillar är att göra rent/fylla på vattenhinkar (några hästar i stallet som inte dricker ur vattenkopp hehe) och att packa hö 😉

Idag var det riktigt kallt på morgonen, men solen skiner och värmde upp framåt dagen. Jag red Gambri inne då det fortfarande var ganska kallt ute hehe, hipp1 red samtidigt lektion för Camilla så jag hängde på den. Sedan red jag Vaena för Camilla, vi började i ridhuset och gick sedan ut till travbanan och tränade på pass. Det gick helt ok men det var lite på och av med energin, av bortåt så att det var svårt att få henne alert och på tillbaka så att traven och galoppen försvann lite. I slutet lyckades jag dock få henne med mig och vi kunde göra en bra passläggning!

Igår var det ju semmeldagen och HAS bjöd på semlor! Så gott. Innan det red jag Samba inne och Gambri ute på passbanan. Samba börjar bli mer liksidig och är mycket renare i tölten vilket är roligt. Gambri var lite styv men hade fin energi och han har jättehärlig tölt.

Nu ska jag renskriva de sista artiklarna (de svåraste som jag försökt undvika ett bra tag) och diskutera om dom. Skriva referat ska jag också göra. Nu är det verkligen inte mycket kvar 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *