Sportlovsvecka

Imorgon går jag på stalljouren. Det är sportlov för gymnasieeleverna och då brukar det vara väldigt lugnt på skolan. Vi har flera hästar att rida och träna longering/arbete från marken/tömkörning med självständigt alla dagar utom onsdag och fredag då Camilla är här och har lektion med oss.

Seminarieuppsatsen börjar närma sig slutet på riktigt nu. Det svåraste är diskussionen som jag nämnt och sedan så har jag några meningar kvar att översätta från väldigt vetenskaplig engelska haha, att få bra svenska termer är en utmaning ibland!

De enda lektionerna den här veckan blir ridningen på onsdag och fredag plus en i pedagogik på tisdag (semmeldagen tjoho, HAS bjuder på semlor!). Blir passande att ha många fria dagar som jag kan lägga upp som jag vill, stall på morgonen och plugg resten av dagen. Ridskolan har uppehåll den här veckan så det blir en extra kväll till uppsatsen 🙂