Storm (igen)

I söndags var det storm, i måndags kväll blåste det upp igen och imorgon ska det fortsätta. Snön smälter och vägarna är täckta av is bortsett från ”stora” bilvägen och några småvägar, tyvärr inga ridvägar 😉 Jag tycker att det är lite läskigt att rida på is, men hästarna går ju faktiskt väldigt bra på det särskilt i tölten 🙂

I helgen när Viktoria var här så tog hon superfina bilder på Samba som jag ser fram emot att se när de är redigerade. Hon jobbade även med Samba från marken vilket var roligt att se. Hon har två hästar som hon arbetar i frihetsdressyr med (i brist på bättre ord). Vi gör mycket samma saker men det är så bra med ett nytt perspektiv på det, och jag fick bra råd på hur jag kan utveckla det då jag förut har hållit mig till de saker jag är säker på.

I ridkursen har vi utöver ridningen haft föreläsningar i idrottspsykologi vilket är superbra. I måndags fick jag också till en super passläggning på Vaena, gjorde bara en då det ibland är bäst att bara sluta när det går som bäst 😉

Idag red fick jag hjälp av Camilla med Samba. Jag började i ridhuset och Samba var jättefin redan från början. Bra energi och bra takt i tölten, det kändes som att hon landat i den ”nya” ridningen. Vi gick sedan ut på passbanan där vi skrittade och töltade fram och tillbaka. Jag har haft problem med att Samba blir så spänd när vi rider ute, men idag var hon inte alls spänd och vi fick till ett riktigt bra ridpass med Camillas hjälp!

Nu ska jag ta ledigt resten av kvällen 😉 Det är upploppet av seminarieuppsatsen men diskussionen är svår och jag kommer ingenstans idag. En sitsuppgift till ridkursen började jag lite på men fastnade ganska snabbt. Bättre då att lämna det och ta nya tag imorgon!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *