När det går dåligt

Ännu en vecka har swishat förbi! Jag har gjort det vanliga. I onsdags gick vi igenom det vi gjort hittills på seminarieuppsatserna, och nu börjar upploppet. Jag pendlar mellan känslorna av att ha massor kvar att skriva och att känna mig nära mållinjen hehe. Nu måste jag dock ta tag i alla delar jag inte förstått ur artiklarna jag skriver om och skriva en bra diskussion vilket jag tycker är svårast. 

Jag har ridit Vaena i veckan, i onsdags var vi ute och tränade pass. Det gick ok på ovalbanan men jag var väldigt försiktig i galoppen innan läggningen då det är isunderlag, hästen löser ju det men jag kan tycka att det är lite läskigt. På pass banan sedan gick det… katastrofdåligt haha. Jag är inte så bra på att ta nya tag när det händer men det är bara att rida på ändå. I torsdags var vi inne och då kändes det bra, men kunde ändå inte känna mig nöjd då problemet var på passbanan 😉 Passande nog så har vi börjat med idrottspsykologi, så jag hoppas att det kommer något användbart ur det.

Samba rider jag väldigt korta pass på nu med fokus att hon ska ta i ordentligt och att alltid rida framåt för att lossa på handbromsen. Hon är därför lite svajig i hjärnan igen men det lägger sig nog snart. Hon är ung och är en energisk häst, med åldern jämnar det ut sig 🙂 

I torsdags kom en vän hemifrån hit som stannar till imorgon söndag. Viktoria och jag var i samma grupp på ridskolan jag red på först, för ungefär 100 år sedan 😉 Vi har haft ett gemensamt fotointresse och haft ”photoshoots” regelbundet, jag lade ner kameran men hon fortsatte! Det är Viktoria som tagit bilden på mig och Samba som är längst upp på bloggen. Idag är planen att ta nya bilder på Samba 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *