Livet tillbaka

Jag glömmer varje år hur mycket mörkret påverkar mig, men så när ljuset smyger sig tillbaka så blir allt så mycket lättare och roligare! Det känns som en lättnad nästan, och saker flyter på mycket bättre 😉 Har också lite nyfunnen motivation då jag hunnit få hjälp med Samba två gånger av Hjalti som jag jobbade hos mellan gymnasiet och universitetet. I helgen har hon fått vila och gått i skritten, men hon ser ut att ha gott om energi så är nog lika bra att rida på hehe. Delade manen på henne också så hon är fin inför nästa helg då jag har lite foto-planer, fick dela upp det på två dagar för hennes tålamods skull. Första halvan blev så bra den kan bli med fluffet, andra… inte lika fin 😉


I veckan har jag ridit Bergman och Thengill. Thengill hade jag på passlektion och det gick mycket bättre att lägga han än första gången veckan innan. Bergman var också jättefin, men jag fokuserade mest på min egen sits och att sitta rakt. Han fick jobba på som han behagade!

Resten vet ni 😉 Seminarieuppsats som får mest fokus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *