Hästar, plugg… och hästar som vanligt

Ännu mer otur med bilen, i veckan la han av helt hehe. Det var bara att fixa fram startkablar och sedan åka en vända till stan för att ladda upp batteriet ordentligt. Jag passade på att köpa en ny grimma och ett pannband till Samba, och en tröja till mig 🙂

Det har varit riktigt kallt i veckan men det är 2019 och klimatet mår ju sådär, så i veckan ska det bli plusgrader… Längtar INTE till den isen! Från en vecka till en annan 20 graders temperaturskillnad… Bara att bita ihop! När det var så kallt tidigare i veckan iallafall så red jag Gambri barbacka i ridhuset, det var jättelänge sedan jag gjorde det men det var bra för sitsträningen då man känner så väl hur man sitter. 

I veckan har vi även tränat pass på ovalbanan, superkul! Jag red Thengill som jag aldrig lagt i pass förut, han var lite klurig men tillslut fick vi pass efter halva långsidan iallafall, haha. Tur att han är så förlåtande. 

Veckorna ser väldigt likadana ut nuförtiden. Jag har kommit en bit på seminarieuppsatsen vilket känns bra, lite lättnad också haha efter en extrem skrivkramp. Samba är igång nu och fokus är att hon ska börja ta i och få lite tempo. I fredags blev hon skodd och i veckan ska vi få lite ridhjälp. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *