Äntligen sol!!!

Efter massor av mulna och snöiga dagar var det helt underbart att få se solen kika fram och extra härligt var det att den värmde! Helt fantastisk vinterdag 🙂 Jag, Elsa från min klass och Gabbi som går trean hade väldigt bra timing då vi hade en härlig uteritt i solskenet. Vi red ”alsenrundan” som alltid bjuder på vackra utsikter och flera bra töltsträckor och galoppbackar. Jag red passdrottningen Valsa men det blev bara en ofrivillig pass under turen, annars blev det rätt gångarter 😉

Veckan har inget revolutionerande planerat, det är ridning, pedagogik/undervisningsmetodik och seminarieuppsatsen (fått lite rullning på inledningen, tjohoo). Det är en relativt lugn period vilket är skönt! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *