Snööö

Nu har det snöat i flera dagar, härligt att det börjar bli lite snödjup! Är det verkligen vinter om snön inte går minst upp till knäna? 😉 

Jag har kommit igång igen med seminarieuppsatsen och det var på tiden då jag har inlämning för feedback på fredag. Inledningen tycker jag dock är riktigt knepig och diskussion brukar jag ha lite svårt för jämfört med annat, litteraturgenomgången känns ok iallafall. 

Samba är igång igen efter sin vila, den blev lite längre än jag tänkte mig men det gör inte så mycket. Jag har ridit och longerat några gånger och hon känns som innan vilan, lite mer ojämn dock men det är nog jag som ställer till det lite också, jag tränar för fullt för att bli mer stabil och liksidig. Ska börja ta hjälp med Samba regelbundet för att inte gå fram för långsamt vilket jag tenderar att göra hehe. 

I torsdags och fredags red jag Lysingur/Lusse som jag bara ridit någon gång innan. Dundersnäll men lite lurig att få att arbeta korrekt. I fredags mys-red vi på ovalbanan!

Nu ska jag skriva vidare, skriver nog om lite fler studier istället för att försöka få till inledningen 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *