Nytt år nya möjligheter och nya skoluppgifter

I onsdags kom jag tillbaks till Alsen efter två veckor hemma i Ludvika. Jag har umgåtts med min familj och träffat en saknad vän. Har lyckats få ihop lite plugg också trots att motivationen till det inte är särskilt jättestor på ett jul”lov” 😉 

Vecka 2 börjar lektionerna igen men vi har den här veckan haft en hemtenta i kursen sporthästens friskvård, och så har vi på island en inlämning om öppna (där deadline blev flyttad till onsdag nästa vecka) och det vi skrivit hittills på seminarieuppsatsen ska in på måndag för opponering och feedback. Vi har också några artiklar att sammanfatta om tillskott och ett projekt ska göras och redovisas i pedagogik snart. Inte jättemycket men vi har att pyssla med 🙂 Under period 3 som börjar nu ska vi inom pedagogik börja med undervisningsmetodik igen vilket jag ser fram emot.

Samba har vilat under tiden jag var hemma och idag fick hon springa i ridhuset då hon ska igång igen. Jag måste ha longerlina i början för annars springer hon något så galet fort och okontrollerat haha. När det värsta var över fick hon springa fritt. Ska nog göra så några dagar innan jag börjar rida hehe, atombomb den där hästen alltså (film från idag finns på min instagram, eafannyk). 

Tycker mig se att manen och pannluggen växt till sig lite! Mer volym och längre strån, hoppas det fortsätter så haha!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *