Julshowshelg

Två träningar och två julshower senare. Underbart att rida fantastiska Gambri även om det bara var ett varv i ridhuset per tillfälle 😉 Också Lusse/Lysingur var härlig som jag red bakom Elsa som red med handhästar.

Nu är det sista veckan i skolan innan juuul! Är så sugen på julmat haha. Under veckan så är det dom sista ridpassen på hästarna innan examinationer, ord som ska pluggas in och inlämningar som ska skrivas. Några tar jag dock med mig hem över jul, om det inte sker ett mirakel och jag skriver färdigt två uppgifter (som jag inte börjat med än). Man vet aldrig 🙂 Examinationer är vecka 51 i ridkursen och anatomin som ska redovisas.

Igår kom det massvis med snö, i Jämtlands-stil vilket betyder kraftiga vindar och över 1,5 dm snö över en dag 😉 Hoppas den får stanna kvar nu till våren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *