Första advent

Hela facebook- och instagramflödet svämmar av uppdateringar från horse show och jag blir både avundsjuk på alla som där plus rid- och shoppingsugen 😉 Kanske lika bra att vara hemma med pengarna i behåll, är många saker jag ”villhöver”. Samba och Bergman har fått vila i helgen, och jag har jobbat på elevboendet då de behövde en extra dessa dagar (som student ska man aldrig tacka nej till jobb hehe).

I fredags gick hästarna superbra och jag fick än en gång känna en glimt av Sambas framtid då vi fick igenom mycket när vi återigen hade uterittsterapi. Bara några knasryck och bara liite spänd ibland, framsteg (hehe…)! Bergman börjar jag kunna rida väldigt bra om jag får säga det själv ( 😉 ), han är verkligen super för mig att rida då han kräver en tydlig ryttare. I helgen som kommer ska vi visa tölt på Wångens julshow, där jag och klasskompis Elsa även ska visa handhästridning. Julshow är alltid rolig att vara med på men tidskrävande med genrep och två shower, men jag får se till att plugga flitigt i veckan istället 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *