Vart är snön…

Jag ska vara försiktig med vad jag önskar mig, men lite snö skulle verkligen inte skada. Just nu är det stenhårt i backen och väldigt tråkigt underlag att rida på och hagarna är knaggliga så hästarna står mest stilla ute. Ett lager snö skulle alltså passa bra nu 🙂 Prognosen säger lite snö i veckan så hoppas det stämmer.

Veckan har swishat förbi men gått bra. Jouren fungerade fint och gruppen travelever jag hade var duktiga. Ulrika Backan har varit på plats så vi har ridit några pass för henne vilket varit givande, hon känner dessutom Bergman väldigt väl då hon hade honom innan han flyttade till Wången 🙂 I torsdags hade vi dock Camilla och hon hade en rolig och jättebra övning som vi red. Vi red upp på medellinjen och red öppna fram till X (jag red mer mot skänkelvikning för att ha Bergman rak i kroppen), vid X en 10-metersvolt och sedan övergång till tölt, tölt till B eller E. Vi red varannan gång åt höger och varannan åt vänster. Superbra övning verkligen och i slutet fick jag och Bergmann perfekt läge att göra övergång till trav, och så kunde vi trava i en fin form i ett bra tempo. Även Samba har varit duktig i veckan.

Annars så är det mest som vanligt. Häst, plugg, icke-plugg (mest icke-plugg måste jag erkänna). Blev innan helgen klar med årets julklappar, så skönt att ha det färdigt redan 🙂


Frostig Samba.

 
Vänster: Solnedgång över fjällen. Höger: Soluppgång över Alsensjön.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *