Let’s skriva en seminarieuppsats

Idag är det officiellt uppstartad med seminarieuppsatsen, då vi kollat på två andra uppsatser enligt bedömningsmatrisen samt pratat om hur man kan tänka när man skriver. Frågeställning och syfte skulle också vara klart till idag, alltså ämne på uppsatsen. Jag har valt rollkür och hur det påverkar hästen fysiskt och psykiskt/beteendemässigt (ska komma fram till en bra benämning på det senare som också är mätbar hehe).

Annars så är det inlämningen om pedagogisk grundsyn som ska in på fredag kväll, har en del kvar att skriva men har också skrivkramp så inte den bästa kombinationen riktigt. Men jag brukar vara duktig på sista-minuten-plugg 😉

Dagens ridlektion fick jag hoppa över idag trots att jag verkligen ville rida (såklart!). Kände mig hängig och lite yrslig så åkte hem och vilade, har inte lust att bli sjuk! Får hoppas att jag är pigg imorgon bara så jag kan rida båda hästarna för Camilla.


Världens bästa Samba trots att hon ibland tenderar att bli en atombomb plus har en väldigt ocharmig pannlugg 😉

Nu: plugga! (Pluggar bäst på kvällen, absolut minst produktiva timmarna är mellan 16 och 18 har jag märkt de senaste dagarna haha)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *