Grått, blött och kallt

Det summerar väl vädret helt ok just nu. Idag var det dessutom väldigt blåsigt. November levererar 😉

Snart dags för en ny vecka, och det rullar på minst sagt (lite snabbare än önskat kanske). I torsdags skrev vi i hipp2 tenta i företagsekonomi, och vi alla tre klarade det! Det satte slut för kursen företagsekonomi i hästverksamhet 1, men ingen vila här för direkt efter tentan träffade vi Ulf för att introduceras för kursen sporthästens friskvård. Det blir nog en rolig kurs men inte helt smärtfri, i december examineras vi i hästens skelett och muskler (på latin) men innan dess är det en hel del spännande föreläsningar med olika personer från branschen på schemat. Seminariekursen har också startat som jag skrivit tidigare, vi har haft en liten uppgift om informationssökning och referenser som jag lämnade in igår och på onsdag ska ämnet vara bestämt så vi kan börja skriva. Jag velar mellan några få just nu, ska försöka hinna leta lite i databaserna och se vad jag hittar bäst information om. Inlämningen i pedagogik trodde jag var till på tisdag, men tack och lov så är det fredag som gäller. Har dock en hel del kvar att skriva så ska fortsätta med det nu. På tisdag har vi istället ett seminarie om fem olika artiklar/rapporter där jag har tre kvar att läsa. Imorgon har jag omexamination med Samba. Båda bakbenen som varit drabbade de senaste veckorna ser riktigt fina ut och såret hon fick är nästan helt läkt (peppar peppar), hon har blivit ojämn på grund av det och rollar en hel del/skjuter inte på men annars har hon varit riktigt fin. När underlaget ute repar sig och förhoppningsvis blir packat med en massa snö så ska vi ut och träna upp dom där bakbenen igen 🙂

Ja, pjuh, säger jag bara. Det är lite smårörigt för stunden men det är bara att prioritera och beta av sakerna en efter en! En fördel med att det är mycket teoretiskt plugg nu är att man har en bra anledning till att stanna inne hela dagarna 😉

 
(Vänster: Samba efter en bra lektion för Camilla i torsdags. Höger: Bergman som jag longerade i busvädret idag, trav och galopp med boots för att hjälpa till med takten. Samba longerade jag också)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *