Långhelg följd av hektisk vecka

Igår kom jag tillbaka till Alsen efter tre hela dagar hemma i Ludvika. Min klasskompis som också bor i Dalarna åkte också hem så vi samåkte till Mora. Hemma umgicks jag med min familj, mest systerdotter Sally som sedan sist jag såg henne lärt sig krypa (i raketfart!), ställa sig upp mot saker och i söndags lärde hon sig ”prata” (dadadadada). Jämfört med hästar så är ju människobarn tämligen värdelösa 😉 Men bra är väl det så man hinner med någorlunda. Utöver att hänga med rally-Sally så hann jag också träffa både mormor och morfar med sambo, äta för mycket och att inte plugga alls.

 
Mammas och pappas hund Maja (tant på 12 år) och min syster och hennes sambos Percy.


De två sekunderna Sally är stilla får man ta vara på.

En pluggfri helg på hemmaplan gör att den här veckan blir lite mer hektisk, men det är det värt. På torsdag är det tenta i företagsekonomi, nästa tisdag är det inlämning av en uppgift i pedagogik och på måndag ska vi ha gjort en mindre uppgift inom seminariekursen. Sedan ska även hästarna ridas förstås. Samba har jag omexamination med på måndag och hon känns mycket bättre nu efter sina två ”skador” så hoppas det fortsätter framåt. Bergman lär jag fortfarande känna, han kommer lära mig mycket tror jag.

 
Bergman med sina söta öron och så Samba som kanske inte ska bli modell… Tur att hon är bra på alla andra sätt 😉


Och såhär ser det ut just nu. Ska dock plocka ihop och vila resten av kvällen. Börjar se suddigt efter allt läsande!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *