Pluggrace

Helgen är något att se fram emot! Angelo Telatin kommer för att hålla föreläsning, clinic och lektioner precis som förra året och jag väntar mig inte annat än mängder av inspiration. Ännu bättre än det är att min bästaste vän Sanna kommer och bor hos mig, då hon ska delta på kursen med sin foderhäst! Jag och Sanna gick i samma klass på gymnasiet och började prata genom sociala medier redan innan vi började på skolan. Vi har sedan dess haft varandra som stöttepelare och det är en sådan där härlig kravlös vänskap, vi bara vet att vi finns där för varandra ♥

Så! För att kunna njuta till fullo av helgen sätts disciplinen på prov då jag har lite plugg att ta tag i inför nästa vecka. Samba och Estelle har en varsin träningsdagbok som ska innehålla vad, varför och hur angående övningar vi gjort under veckorna. Utöver det har vi seminarie i pedagogik i början av nästa vecka som jag ska läsa på inför och inom företagsekonomi ska vi räkna budgetar. Sedan så ska jag hinna städa, tvätta och handla också 😉


Samba har haft finpannbandet på sig. Och ja den där luggen blir bara mindre…


Hippologens akademiska studentkår, HAS, har bjudit oss medlemmar på kanelbullens dag.


Jag fick låna Elsas Yngvi på galopptur i helgen, underbar häst!

Nu ska jag jobba vidare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *