Hänt i veckan

Vilken fart den här veckan fick helt plötsligt, nu är den ju snart över. Jag gillar upplägget med företagsekonomi tre halvdagar i sträck varannan vecka, men hjärnan (som verkligen inte tycker om siffror) får det lite tufft och blir ganska mosig. Är så trött av mig också! Har införskaffat mig D-vitamin för att ladda upp inför en hel del solbrist 😉

Annat som hänt i veckan är jouren såklart, som går bra. Vi har handhästat med alla tre unghästar som skötte sig bra. Jag och Estelle började svänga lite smått och hon har bjudit framåt bättre under ryttare. Samba är pigg men känns fin när jag kommer åt henne! Igår, fredag, plockade jag och Elsa fram ett hinder i ridhuset och löshoppade. Trodde faktiskt att Samba skulle vara riktigt dålig på det haha, men hon hoppade över jättefint alla gånger 🙂 Lite tveksam innan hindret men efter såg hon riktigt stolt ut, det var nog bra för självförtroendet så ska absolut göra det fler gånger! Hon har dock visat sig vara en riktig lortgris hehe.

 
Estelle älskar att titta ut ur boxen 🙂

Idag, lördag, anordnade gymnasietvåorna en träningstävling på Wången som jag och klasskompis Elsa fick vara domare på. Mycket roligt och en väl gjord tävling, som också var deras första, det finns många sätt att träna sina färdigheter på när man går på Wången!

Imorgon är det jour, sedan ska jag träna Samba, Estelle och sällskapa Elsa ut på tur (får låna hennes fina häst Yngvi) och så måste jag skriva lite på träningsdagböckerna vi gör till våra tränings- och unghästar. Måndag sista jourdagen och efter det längtar jag faktiskt lite till en sovmorgon 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *