Fredagsmosig hjärna

Onsdag, torsdag och fredag förmiddag den här veckan har vi haft företagsekonomi. Det är en kurs på 5hp och upplägget är att ha lektioner som den här veckan varannan vecka fram till ungefär mitten av terminen. De veckor vi inte har lektioner så får vi uppgifter att jobba med. Jag tar personligt illa upp bara av att titta på siffror så jag var lite osäker innan hur min hälsa och plugganda skulle hantera den här kursen, men vår lärare Bengt är väldigt duktig och gör allt väldigt tydligt (trots att det är lätt att röra ihop alla begrepp). Så tack livet för det 🙂 Idag hängde hjärnan inte riktigt med dock efter alla nya saker den lärt sig plus tidiga jourmorgnar, dessutom var det lite för många räkneuppgifter (fler än noll är för mycket).
Sååå nu är det gött med helg! Samba och Estelle ska tränas och på söndag ska jag köra en häst till travet och antagligen hänga i stan under dagen, utöver jouren då. Längtar till tisdag, då det ser ut som att jag får en lucka att ta sovmorgon på 😉 Är tröttare än jag brukar, men känner mig inte ensam om det?


Satt upp på Estelle idag, duktig häst 🙂
(Sitter aldrig upp i stallet bortsett från eventuellt första gången på unghästar. Det är ofta en plats de känner sig trygga på. Innan jag sitter upp hoppar jag och hänger i stigbygeln och sitter endast upp om hästen är helt lugn med det, då brukar det inte vara några problem att sitta upp. Hade sällskap i stallet och bad denne att stå vid huvudet för att hjälpa till om det behövdes. Ser också till att hästarna lärt sig vara uppbundna och att de inte kommer loss om de backar eller går framåt 🙂 Vill bara påpeka att det är en säkerhetsrisk att sitta på hästar eller rida i stall som bland annat har lågt tak)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *