Ordentligt insparkade

Torsdagens mysterieaktivitet för hippisarna och hov-ettorna var utöver lite sightseeing att laga trerätters ihop i Näldens folkets hus. Trevligt trevligt! Det var andra välkomstaktiviteten för veckan. Den tredje blev en redig inspark av både hipp-ettor och tvåor, då vi i tvåan inte hade någon förra året. Två representanter från HAS och SLUSS som studerar på strömsholm kom upp till Wången och höll i lekar, som avslutades med en simtur i dammen på travbanan 😉 Vi avslutade med hamburgare och prisutdelning (mitt lag vann, tjohoo). Väldigt rolig kväll och kul att träffa studenter från vår systeranläggning och få med ridhäst i samtalen.

 
”Avmaskning”, gissa ingridenserna (betfor, melass, salt och vatten). Mellan platserna gick vi i kolonn (kolon? kallong? kalsong?) enligt sann strömsholms-anda.

  
Gå en bana i par blinda, lagkompisarna fick instruera med sin allra bästa instruktörsröst för att överrösta andra laget 😉
Andra lekar var att komma till andra sidan ridhuset utan att nudda marken, springa i skrittmaskinen (oklart syfte) och spansk (finsk, rysk, tysk, kinesisk, nordpolisk…) julafton.

Så, nu är vi hippologstudenter på riktigt antar jag. Annat som skett är att två av tre unghästar kommit, den sista kommer idag (vi är två islandsstudenter nu men lärare Sara rider in en av dom). Så imorgon måndag hoppas jag att vi kan sätta igång så de är ridhästar vecka 43 🙂 Glömmer varje gång hur roligt det är med unghästar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *