Nu tar vi lov!

Muntliga syntesen gick super att göra om men jag fick en ny rest hehe. Nästa måndag har jag omtenta i stallmiljö men utöver det är första året på hippologutbildningen klar! Man kan inte alltid vara på topp helt enkelt men det är bara att göra om och göra rätt! 🙂
Efter omtentan är planen för mig och Samba att dra hem till Dalarna på sommarlov. Vi har massor av skogsstigar och kuperad terräng som vi ska träna på och förhoppningsvis hänger hon med mig till Wången i höst för att stå där och tränas. Man vet ju aldrig med hästar men målet är att hon ska visas nästa vår/sommar, då gäller det att träna noga!

Det här skolåret har gått SÅ fort! Jag har ju sagt det en hel del hehe men jag menar det verkligen, tiden går sannerligen fort när man har roligt. Att gå hippologutbildningen är helt fantastiskt roligt och lärorikt. Man blir hemmablind på sin egen kunskap men jag har moments lite här och där när jag inser hur mycket jag faktiskt har lärt mig!
Och viktigt viktigt hörni, det finns fortfarande en chans att söka och komma in på hippologprogrammet till hösten (trav eller islandshäst)! Det finns några platser kvar så det är möjligt att skicka in sen anmälan och ett extra intagningsprov görs i augusti. Så till dig som inte sökte i våras men ångrade dig, här är en andra chans 🙂

Det här blir mitt sista inlägg för det här läsåret, men i höst fortsätter jag blogga här vilket jag ser fram emot. Det är så roligt att skriva ner allt som händer och kunna se tillbaka på det. Lätt att glömma allt som händer 🙂 Här kommer det eka tomt tills i höst men på instagram kommer jag vara aktiv som vanligt (alltså posta väldigt mycket bilder på hästar hehe). Där heter jag eafannyk.

Önskar er en bra sommar, så kan vi ju alla hålla tummarna att det fantastiska vädret (plus regnskurar lite då och då, vi måste ju ha hö! Hehe) håller i sig. Tjoflöjt så länge!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *