Sista rycket!

Min hjärna förstår verkligen inte hur det kan vara tre veckor kvar av första året på hippologutbildningen! Det går bara sååå fort så det är helt galet. Det känns mer verkligt också när värmen kom med besked och satte spurt på naturen. Idag har det varit helt underbart väder, gäller att ta vara på det här i Jämtland, you never know liksom 😉

Lydia var suuuperfin på dagens lektion! Vi red en och en och red igenom ridprovet som vi har nästa vecka. I början hittade jag inte riktigt takten och tempot men det blev bättre och bättre, i slutet var det bara el magnifico!

Samba var en riktig drygis att hantera först, ska pilla på allt och kunde inte stå still! Det fick bli en slarvborstning och när hon fick börja arbeta blev hon nöjd 🙂 Får påminna mig ibland om att hon är min, det känns häftigt!

På fredag är det antagningsprov och det blir roligt att träffa de förhoppningsvis blivande studenterna. Om det är någon som läser som ska göra provet och har frågor så svarar jag gärna 🙂 Allt från frisyr till transfer till småprat. Kommentera eller skicka meddelande, finns på facebook och instagram (eafannyk).

När det är avklarat så kommer en saknad vän hit på besök över helgen, hon ska tävla på helgens tävling som anordas på Wången av klubben Gneisti och så ska vi umgås – antagligen mestadels med mat och skratt 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *