Inget slår det här!

Att rida pass är det roligaste som finns! Igår var vi i ridhuset och tränade på passläggningar. Jag red racer-Valsa och det gick bra, lite dåligt flyt i övergångarna i början bara. Skolans passhästar är väldigt rutinerade och vet precis när det är dags för pass och inte, så när man börjar förbereda får man som ryttare vara väldigt teknisk så att hästen inte tar saken i egna hovar 😉

Idag red vi på ovalen, där det finns plats att öka tempot också! Jag och lilla Ymir återförenades och la två riktigt fina läggningar med bra fart. Jag är jättenöjd! Om jag bara kunde ha fått till det så bra när jag och Ymir tävlade i trean på gymnasiet 😉

Nästa vecka är det examination i pass, den sker i ridhuset och det är läggningarna som är det väsentliga.


Valsa och lilla Y.

Två andra roliga saker är att avelstentan är godkänd och att jag var en av dom som fick ta del av årets Fjóla-stipendium. Klappar mig själv på axeln för att jag klarade tentan, inklusive de frågor som hade med matte att göra! Stipendiet ska gå till ett eget equiband och resten ska sparas inför utbildning, förhoppningsvis C-tränarprovet 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *