Tiden går fort när man har roligt

Hur kan det vara MAJ??? Bara en månad kvar på första året, alltså? Tiden bara flyger förbi. Imorgon och på torsdag är Vignir här, då ska vi rida pass 😀 Nästa vecka har vi examination i pass, wihoo roligaste ever!

Förövrigt så tränas det på med våra töltprovshästar och gårdagens lektion gick bra för mig och Lydia. Det är inte helt rätt ibland men hon är väldigt ”svart på vitt” med vad jag som ryttare gör. Ingen gråzon här inte 🙂 Vi fick några mycket fina sekvenser och jag har bra koll på vad jag behöver göra.

Tenta i stallmiljö har vi i slutet av månaden och jag planerar att lägga tid på att plugga inför den så ofta jag kan. Börjar man i tid så behövs det inte plugga så intensivt som det blir om man börjar för sent! Vi ska också göra ”travarhälsan” inför Ulf, vilket är en hälsokontroll från topp till tå av hästen.

Vädret tyder väl inte på dagens datum direkt med grå himmel och några enstaka plusgrader. Hemma i Ludvika pågår otrevliga demonstrationer men jag hoppas att kärleken och glädjen är större. Vi ska ta hand om varandra oavsett vilka vi är!


Samba vilar på sin favoritplats i hagen. Bita på min sko gör hon varje gång jag sätter mig ned bredvid, knasboll 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *