Familje-häng

Nu har mamma och pappa åkt hemåt. Väldigt mysigt och roligt att ha dom här! Vi har varit till Samba och promenerat med henne, in till stan för att kika på hööks (jag fick ett presentkort där, det fick bli en ny hjälm äntligen. Velat ha en ny länge), umgås hemma och så tittade dom när jag red Lydia idag. Det gick dock lite sådär att rida idag, mina tankar var åt andra håll så hade inte full koll på vad jag gjorde med mina hjälper riktigt. Nya tag imorgon! Hjälmen var skön iallafall 🙂

Senare idag ska jag åka till Samba för att borsta och pyssla, kanske en till prommis. Igår tog jag ur broddarna så kan med gott samvete gå på vägarna nu. Guldstjärna till Samba då jag tog bort brodden med skruvdragaren! Var faktiskt tveksam till om jag skulle få göra det.

Ha en bra långhelg ni som har det! För mig blir det en härlig blandning av plugg, hästar och chill.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *