Födelsedagsmirakel kanske!

Idag fyller jag 21 🙂 Den bästa födelsedagspresenten från mig till mig är att jag klarat både tentan och lämnat in mineraluppgiften! Om de är godkända återstår att se men för några dagar sedan kändes det lite övermäktigt att ens få det gjort. Min klasskompis som är duktig på matte var världens bästa och förklarade formlerna inför avelstentan och jag kunde svara på alla mattefrågor!

Näst på agendan står bland annat en tenta i stallmiljö i slutet av maj så den ska jag i lugn och ro plugga till från och med nu. Med färgglada pennor och frihet att använda vilket typsnitt som helst med vilken färg som helst på word så blir det ganska trevligt 🙂

De två senaste ridpassen på Lydia har varit riktigt bra! Det har varit självständig ridning och jag tränar mest på att ställa och böja på raka och böjda spår samt att vända för ytterhjälper för att få med hela kroppen. Jag känner att jag har rätt teknik och har hittat rätt knappar och växlar på Lydia vilket är roligt 🙂

I helgen kommer mamma och pappa upp hit vilket blir roligt! Dom ska få träffa Samba så får se om hon blir godkänd 🙂 Pappa har träffat henne men inte mamma. Främst mamma har stenkoll på hästarna hemma så hon kommer säkert inspektera noga hur Sambas normaltillstånd ser ut inför att hon kommer hem 😉


Samba börjar verkligen se bättre ut i hullet! Fortfarande väldigt tjock men med tanke på hur hon har sett ut så är det riktigt bra 🙂 Med en hälsosammare vikt kommer hon kunna arbeta bättre och mer korrekt. Just nu tränar vi mest från marken på varierande underlag för att stärka upp och bygga muskler och leder. När hon har en bättre vikt kommer jag kunna rida lite mer utan att det blir för mycket belastning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *