Tur man är erfaren…

…av att panikplugga ända in på sista sekunden! Hehe, jag har alltid varit lite (mycket) av en prokastinerare och skjuter upp allt så långt det bara går. Den egenskapen tycker jag att jag har lyckats hålla i schack hittills som hippologstudent men nu är erfarenheten bra att ha inför tentan på tisdag. Det är många begrepp och metoder att lära sig och minnas. Har alltid haft en passionerad avsky till prov med tanke på att man då ska kunna allt utantill = saker glöms bort och prestationen blir sämre. Men alla är vi ju olika! Några matte-aktiga frågor ger mig dock betydligt mycket större problem med tanke på min inkompetens inom allt som har med siffror att göra. Jag gör mitt bästa på tisdag helt enkelt och pluggar så mycket jag förmår! 🙂

På ridlektionen i torsdags hade vi tömkörning. Mycket bra sak att variera med i träning till häst men lite trixigt. Lydia var oerfaren så vi nöjde oss med att gå fram, stanna och svänga på enkla spår. I början fick hon hjälp av Camilla med vägen men senare kunde vi gå på egen hand.

Snön smälter i raketfart vilket skapar mindre (stora) sjöar lite här och var. Bland annat i korallen vilket skapade en perfekt träning för Samba! Dels är hon lite osäker vid vattenpölar och så gör jag saker med henne som tvingar henne att jobba med hela kroppen. Vi plaskade runt igår och idag när vi gjorde ett nytt träningspass gick hon rakt i alla pölar, man ska möta sina rädslor 😉

Nä, nu måste jag fortsätta plugga här. Ni kan ju gissa hur bra det går med tanke på att jag gick in hit för att blogga istället…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *