April, redan?!

Men inte märks det på snömängden inte 😉 Jag är van vid att det snöar och har sig fram till (och kanske lite in i) maj, men en meters snödjup är något nytt. Efter flera riktigt härliga vårdagar med sol så är det inte jätteskojigt när det nu är grått och snöar igen hehe, men efter reg… snö kommer solsken.

I måndags åkte jag och klasskompis Linnea till Birsta för att shoppa. Jag är väldigt dålig på att spendera pengar på mig själv men jag kom hem med lite smått och gott ändå 🙂 Gladast över mina blommor, får dock se hur länge de lever då jag verkligen inte har gröna fingrar!

Annars pluggas det på varvat med stall och lite chill som vanligt. Börjar klia i fingrarna nu, främst till ridlektionerna. På måndag drar det igång med lite häst-snack och planering och på onsdag och torsdag kommer Vignir som vi ska rida för. Efter att bara ha ridit bebis-hästar sedan Januari så blir det en bra kickstart! Jag har satt upp två små mål att klara av innan sommaren; blicken upp och att bli bättre på att rida utan stigbyglar. Dåliga vanor jag bestämt mig för att bli av med 🙂


Vad är ett inlägg utan Sambero? 😉 Hon får fylla ut tills jag kan skriva om skolhästarna också!

OCH innan jag går, kom ihåg att sista ansökningsdatum till hippologen är 16 april! Jag ska skriva ett inlägg om antagningsprovet och posta i helgen. Många blir nog lite skrämda av det men det behöver man absolut inte vara! Så läs gärna det när det kommer 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *