Hem!

Idag reser jag hemåt för lite ”lov”! Väskan är packad till bredden med böcker dock men ska ändå vara på hemmaplan några dagar 🙂 Två föreläsningar är det på schemat i veckan så det är vad jag missar, får läsa på flitigt på egen hand istället.

Hemma ska jag förutom att plugga träffa familj och vänner och Hugur såklart! Äntligen får jag också träffa min systerdotter Sally också. Hugur har paxat första ridturen men det kanske får bli till sommaren istället 😉

Kändes lite vemodigt att lämna Samba helt ärligt hehe, även om det inte är så länge och en vila passar bra så har hon ju dom där ögonen som ger dåligt samvete när man lämnar. Ni vet när man lämnar hästen i boxen eller hagen och den tittar på en och ba ”vadå ska du åka härifrån??”.  Men Samba har varit en stjärna så hon förtjänar några dagar ledigt hon också. Planen framöver är att rida ut för att få styrka, kondition och framåtbjudning kompletterat med arbete från marken där hon får jobba för liksidighet och bålstyrka bland annat. Equiband tycker jag är en super hjälp till detta. Får spara pengar och köpa ett eget 🙂

    

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *