Vill du bli hippolog?

Nu är ansökan öppen för hippologutbildningen 2018 🙂 Min rekommendation är att om du har minsta tanke på att gå, sök!! Sök utbildningen, gör antagningsprovet och så kan du i lugn och ro bestämma dig över sommaren. Genom antagningsprovet får du uppleva Wången och se det du vill se och få svar på alla frågor samtidigt som du får smaka lite på hur det är att gå här.

Att gå hippologutbildningen är jätteroligt! Att få en universitetsutbildning utan att behöva prioritera bort det som är bäst i hela världen; hästar, för att senare kunna välja och vraka bland alla möjliga jobb inom hästnäringen. Jag tycker att man ska följa sina drömmar och göra det som gör en lycklig, så har du möjligheten – prova 🙂

Frågor är det bara att ställa! Jag finns här på bloggis men också instagram – fannykristoffersson.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *