Imorgon gäller det

Sista träningspasset med Kaisa innan examination är gjort. Känns nog… bra? När det gäller hästar så vet man ju aldrig, särskilt när det gäller unghästar. Men så länge det inte smäller en bomb eller en tiger hoppar ner från ridhustaket så borde det gå bra 😉
Känner mig lugn med alla punkter förutom kanske handhästeriet. Vi ska göra den delen två och två så vi blir fler på banan samtidigt (vi är på ovalen), jag har aldrig tränat på det så därför vet jag inte hur det går. Men det blir nog inga större konstigheter! Annars så är det baara att göra om, bästa tanken som student har jag kommit fram till 🙂


Åtta veckor gammal bild, här var hon inte inriden men nu är hon det. Rolig tanke.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *