Hästhelg

…Inte för att det någonsin brukar gå en dag för mig utan hästar, men lite extra nu då 😉 Jag har stallet idag och imorgon så mellan sysslorna pluggar jag inför tenta och skriver på inlämning. Vågar inte göra så mycket med Samba då hennes sko-situation är lite ostabil hehe, så hon får chilla lite. Jag får aldrig dåligt samvete över att låta en häst vila en eller flera dagar eller någon vecka här och där, dom flesta trivs bra i hagen och kroppen och huvudet behöver ta det lugnt ibland 🙂 När hon får nya skor i veckan så hoppas jag att vi kan rida ut mycket! (=att vi har sällskap att rida ut med)

Unghästarna på skolan har vi två veckor plus någon dag på oss att få inridna, jag känner själv att pressen blir lite större nu de dagarna där det inte går klockrent. Men med hästar är det ju så, det går upp och ned men känns ganska bra ändå inför examinationerna. Händer något den dagen som sabbar visningen, ja då är det väl så då 🙂

Har faktiskt inga nya bilder att visa från veckan hehe, händer inte ofta. Ute snöar det massor också så hästarna ser bara blöta och tråkiga ut. Lägger upp två somriga bilder istället som jag fick. Samba som föl med kompisen Vals som lekkompis. Sambas humör verkar inte ha ändrats så mycket, hon har integritet… 😉

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *