Tappskor och premiär

I fredags hade Kaisa tappat en sko i hagen under dagen, och tror ni inte Samba tappar en på lördagen också? Haha det är ju så typiskt.

Kaisa får på grund av tappskon vila idag, inget jag egentligen har lust för men ridhuset är bokat hela dagen och ute är det ingen idé att försöka hitta på något med en hov utan sko med brodd. Igår hann vi iallafall ett pass inne så vi gjorde repris från dagen innan. Vi har börjat rida själva på större ytor nu så två gånger har vi följt efter lilla Ymir i ridhuset vilket har gått jättebra. Behövs bara lite självförtroende så vi kan gå först/vara ensamma. Tre veckor kvar! Det sitter i bakhuvudet kan jag säga 😉

Samba har jag ridit ut två gånger nu! Igår var premiären och idag repris. Igår var hon ganska trött när vi kom ut (longerar alltid innan jag rider) men hon gick på ändå och var jätteduktig. Var lite orolig innan då hon kan vara lite arg på andra hästar, men hon följde efter den äldre jättefint! Vi hann som tur var nästa hela vägen hem innan skon flög av hehe. Tur Samba bor där hovlagaren bor! Idag var hon mycket piggare än igår, och galopperade väldigt mycket. Vääärldens härligaste galopp, kom fram till att det känns som en blandning av en gunghäst och en karusellhäst. Älskar att rida på Samba!

I veckan dras lite nya grejer igång tror jag, har varit skönt att kunna plugga lite mindre ett tag innan de nya uppgifterna ska börjas med!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *