Återigen…

…Hovslagaryrket är i dagsläget inget för mig. Vi fick testa på att verka idag (på döhov), för att få en uppfattning om det (=att det inte är så lätt som det ser ut hehe). När hoven var färdigverkad så skulle vi slå på en sko, men jag hann aldrig så långt. Det var en klurig sko att rikta!


Såhär tokigt kan det bli. Det var min klasskompis (som jag lovade att inte nämna vid namn 😉) som slog till ordentligt efter att vi båda knackat utan att det hänt så mycket alls. Nä fy skam. Skons fel! 😉

Kaisa hade jag som handhäst idag. Jag ville testa utan mellanhäst, alltså att hålla direkt i Kaisa så vi var i ridhuset för säkerhets skull. Det gick galant så bara att rida ut 🙂 Vi red kors och tvärs och i tölt och näästan galopp, går nog lättare ute med det. Jag provade också att byta sida att ha Kaisa på, vilket gick utan problem. Ett steg närmare examination och färdig ridhäst 🙂


Modellar för kameran!

Läget på hemmaplan är det här:

Stackare. Grannen mår bra dock men får se hur han hanterar förlusten av sin köksbänks-kompis.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *