Hästfolk hehe

Brr det var lite kallt idag när jag och Elsa i min klass tog våra bebishästar på skolan. Vi båda red (hjälpte varandra att ”longera”) och dom var så duktiga våra hästar! 🙂

  

Statusen på stigbygeln när vi kom in i stallet igen säger nog en del om hur ”bra” behandlade mina fötter kände sig. Även statusen på mina handskar, inte heelt skönt när det är nästan -20 😉 Problemet är att jag hatar tjocka vantar vid hästhantering och ridning. De jag har håller värmen helt okej men kvaliteten är.. ja den är bajs haha. Men vi kämpar på mina vantar och jag. Nya får vänta, Samba ska snart träffa både tandläkare och kiropraktor och ingen behöver nog gissa vem av oss jag prioriterar högst hehe.

För stunden har jag det ganska lugnt med plugg. Tenta på tisdag och ett beteendeprojekt. Snart kommer ett nytt lass så jag laddar inför det. Samba ska jag ge några lugnare dagar nu så kroppen får vila lite. Hon har mycket kropp att röra på och det märks att hon blir lite trött när jag ridit några dagar. Vi har ingen stress vilket är skönt, så vi hittar på saker som ger kroppen vila men håller hjärnan igång. Huvudet är hon då inte trött i 😉

Ska flika in också att det är en rolig dag för mig privat, då jag för några timmar sedan blev moster för första gången! Kommer tyvärr inte kunna åka hem på ett tag för att träffa nytillskottet men det är såklart speciellt ändå. En av de få nackdelarna med Alsen, det ligger 50 mil för mycket från Ludvika 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *