Pluggis

I veckan skrev jag klart två uppgifter, en lämnades in idag och en ska in veckan efter den som kommer nu. Båda i pedagogik i hästverksamhet, bland det sista vi gör i den kursen faktisk då den är 5hp och slutar i mars om jag minns rätt 🙂
Med dom uppgifterna klara finns tid att plugga inför en tenta som ska skrivas veckan efter den som kommer, samt arbete på ett beteendeprojekt vi gör som ett grupparbete.

Kaisa har gått som handhäst i torsdags och fredags, följer fint och har både töltat och galoppat bredvid de andra. Nu till veckan ska vi fortsätta lite med det, samt rida lite mer tror jag 🙂

  

Måste dock vara lite partisk och ge veckans guldstjärna till Samba, kära nåååån vad jag tycker om henne! Undrar när min instagram ska börja tappa följare efter allt Samba-spam 😉 Hon blir starkare och säkrare för varje dag och det är så häftigt att se. Hon hade svårt för galoppen i början och tog bara några steg i vänster varv, dålig balans och koordination. Nu galoppar hon såå fint i båda varven (utan ryttare, jag stör balansen när jag rider). Hennes hållning har ändrats och hon aktiverar hela kroppen och rör sig i en ”form” jag vill uppmuntra. Avspänd underhals, bra bakbenssteg och buk- och ryggmuskler i arbete.


Den här hållningen gillar jag!

Var lite häftigt när jag tänkte tillbaks på det. Kände igår ”åå vad jag vill rida på min häst”, och eeh det är bara att sitta upp? Så idag red jag lite i paddocken. Hoppas på att få sällskap så vi kan börja rida ut i veckan. Har verkligen saknat den här känslan och kan inte förstå att jag känner den! Att bara längta till att få träffa och rida en särskild häst. Och den hästen är min! Följ dina drömmar säger jag bara. Vägen dit kommer vara helt otrolig.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *