Mitt 2017

Årets sista dag! Det har gått så, så, SÅ fort men ändå känns januari som en evighet sedan. Har ju bara haft bloggis några månader, men vill gå igenom hela mitt år i några bilder för att få en liten tillbakablick. Många roliga saker har hänt 🙂

Hela året fram till augusti jobbade jag hos Camilla och Hjalti. I början av året så var det några unghästar och de vuxna som var i träning, en bra blandning! Jag hade två ”egna” som jag fick träna på egen hand och tyckte om båda väldigt mycket. De var olika och lärde mig massor. Prins som var en av dom fick jag också tävla några gånger. Han fick följa med ända ner till Strömsholm i februari där vi tävlade på vintermästerskapen, där kom vi tvåa i tölt och vann fyrgång! 🙂 Prins var tokladdad och på sitt absolut bästa humör.

På våren tävlade vi två gånger till, en sporttävling och en gaedinga. Under våren/sommaren såldes ”mina” och fick åka på nya äventyr 🙂
Under våren föddes också tre underbara föl. Det första som kom är extra minnesvärt av två anledningar. Hon föddes nämligen på kvällen innan antagningsprovet till hippologen, och så fick jag se hela födseln vilket jag aldrig gjort förut.

    

Ja, så var det ju som sagt antagningsprovet. Jag var inte särskilt nervös, jag var ju van med hela Wången-auran. Dock lite sluddrig och mesig i ridningen, går alltid ner någon nivå om någon tittar på hehe. Det gick ju bra ändå och senare på sommaren fick vi antagningsbeskeden.

Hösten kom och då blev det alltså dags att anpassa sig till studielivet igen. Alla uppgifter kändes roliga och det kändes som helt rätt sak att göra den här tidpunkten i livet. Är så glad att jag satsade på hippologutbildningen 🙂
Första veckan i skolan var alla vuxenstuderande på fjällvandring. Aldrig varit på fjället, det var roligt att gå i de fina omgivningarna och prata med nya människor. Inom ridkursen har vi jobbat mycket på sits. Och så vackra alsensjön som utsikt varje dag, inte något man klagar på!

Resten av min höst finns dokumenterat på bloggen. Tycker att det är så roligt att skriva, så att jag kan titta tillbaka när jag vill. Mina guldögonblick är de jag skrivit om ovan, tror jag 🙂 Det är de som kommer upp i tankarna när jag tänker tillbaka på mitt 2017. Det jag fått lära mig när jag jobbade, alla fina hästar jag fått träffa och att jag känner mig så bekväm med mina val.

Under hösten har jag ju också gått från att kika lite smått på lilla svart när hon kom hem från betet, pratat lite löst om hur fin hon ser ut till att få ett prisförslag och sedan förbereda henne inför besiktning och köp. Jag tycker mycket om Samba och hon har gjort mig glad varje gång jag träffat henne! Känslan jag fått när jag suttit på henne de få gångerna är underbar och jag ska göra mitt allra bästa för att hänga med i hennes takt på vägen till ridhästlivet.
I början av året skrev jag ner en checklista för 2017 på min telefon. Lite tveksamt skrev jag dit ”köpa häst”. Flera gånger har jag tagit bort och lagt till igen. Men nu kan jag checka av den punkten, och det är nog det jag är mest stolt över för det här året 🙂

Idag har du massvis med erfarenheter som du inte hade för ett år sedan, och om ett år kommer du ha lärt dig ännu mer än du kan idag.
Hoppas ni får en bra dag. Puss och kram och gott nytt år!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *