Sista rycket

Vi hippettor har en vääldigt lugn vecka, med bara två examinationer. Treorna har det snäppet tuffare, så vi alla kan ju sända en lyckoönskning till dom! 🙂

Imorgon har vi introduktion i hovdelen av HBH-kursen. I början av vårterminen ska vi hänga i hovslagarhallen och träna på att slå på tappskor.
Efter lunch har vi islandsettor ridprovet, som jag både längtat till och inte. Om jag rider som idag så kan jag dock känna mig nöjd, det gick nämligen väldigt bra! Får gå ridvägarna några gånger under dagen som sista-minuten-repetition.

På tisdag har vi redovisning av grupparbetet vi haft under den här terminen. Planen är också att jag åker hem på tisdag, för att vara där över jul innan jag ska tillbaks hit och jobba.


Teitur och hans frostiga monster-man får bjuda på dagens bild 🙂

Tänk att det är jul på söndag! Kära nån kära nån vad fort det går. Skönt nog så är jag klar med mina julklappar, det är alltid en stor stress för mig att få till det hehe. Jag är sååå dålig på det! Men nu kan jag andas och chilla hela veckan 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *